Please enable JS

 

Web we run lleida

 

Aquest any neix WE RUN LLEIDA, un projecte satèl·lit de la CX CURSA BOMBERS LLEIDA i de l'AGRUPACIÓ CULTURAL RECRATIVA BOMBERS DE LLEIDA, amb un objectiu molt clar: Et volem ajudar a preparar-te la propera CX CURSA BOMBERS LLEIDA del 2015. 

El formulari que trobes a la teva dreta és per oferir-te la possibilitat de fer-nos CONSULTES TÈCNIQUES que seran contestades pels nostres coaches. Si vols inscriure't a qualsevol de les sessions d'entrenament del WE RUN LLEIDA, ho hauràs de fer entrant al formulari que trobaràs a cada una de les sessions explicatives (veure al final de la pàgina). Cada sessió és independent. Per participar-hi, cal inscriure's a cada una d'elles. 

Et proposem una sèrie d'entrenaments divertits, diferents, adaptats a qualsevol nivell esportiu, amb l'ajut dels millors entrenadors personals de la ciutat ... i amb un ambient molt i molt bo. 

Com?

Un cop a la setmana et proposarem quedar en un lloc diferent de la nostra ciutat (RUNNERS MEETING POINTS) i realitzarem un entrenament grupal. Si estàs una mica cansada de córrer sol/sola, sempre pel mateix recorregut i sempre fent el mateix ... Nosaltres et proposem canviar tot això i remotivar-te practicant el running. Gràcies als nostres preparadors personals que ens ensenyaran i ens proposaran formes diferents d'entrenar i de córrer. 

I totalment gratuït !!!!

Quan?

Consulta el nostre calendari de sessions d'entrenament. N'hem previst 6. Pels millors llocs de la nostra ciutat. Perquè el que volem és CONQUISTAR LA CIUTAT DE LLEIDA corrent, runnejant i passar-nos-ho molt bé. 

I al finalitzar l'entrenament ...

Ens quedarem tots junts al RUNNERS MEETING POINT fent un avituallament líquid o una canya "San Miguel 0,0" perquè ens l'haurem guanyat. I tindràs a la teva disposició els nostres especialistes i assessors als què lis podràs preguntar dubtes, problemes ... i els entrenadors personals et guiaran en els següents entrenaments. 

 

No ho dubtis i vine a córrer amb nosaltres. Volem recórrer i conquistar la ciutat de Lleida a la nostra manera. Corrent i Gaudint !!!

 

 

Assessorament tècnic

Omple el següent formulari. Tots els camps marcats amb són obligatoris.
Escull la temàtica i descriu el teu dubte o pregunta. En breu et respondrem.

En compliment de la llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a tots els usuaris que les dades facilitades en qualsevol dels formularis d'aquesta web, seran incorporades a un fitxer automatitzat propietat de l'Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida (l'ACRBLL) i que té per finalitat la gestió administrativa de les nostres relacions i/o permetre la realització dels serveis explicats en aquest lloc web.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com