Please enable JS

Si tens clar que voleu participar en el BREAK, fes la pre-inscipció per a  una de les 10 places, a través del formulari que trobaràs una mica més a baix. 

Recorda que BREAK està obert a qualsevol grup de batucades i/o percussió que vulgui participar. Només cal que ens indiquis en quina modalitat/categoria voleu participar:  categoria competitiva "CONCURS" o  categoria no competitiva "TROBADA"

Omple el formulari i fes la teva pre-inscripció. En breu ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Pre-inscripció batucades / Pre-inscripción batucadas
De conformitat amb la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, amb domicili al c/ Victòria Kent, s/n, 25198 (Lleida), l'informa que les dades recollides passaran a formar part del fitxer responsabilitat d'Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, amb l'única finalitat de procedir a la inscripció en la competició CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA d'una manera efectiva.
En tot moment, haurà reconeguts els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició que podran exercitar-los en l'adreça dalt indicada o mitjançant l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
De conformidad con la Ley 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, con domicilio en c/ Victòria Kent, s/n, 25198 (Lleida), le informa que los datos recabados pasarán a formar parte del fichero responsabilidad de Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, con la única finalidad de proceder a la inscripción en la competición CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA de una manera efectiva.
En todo momento, tendrá reconocidos los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición que podrán ejercitarlos en la dirección arriba indicada o a través de la dirección de correo electrónico Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com