Please enable JS

 La CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA 2019 arriba a la 9ª  edició amb l'objectiu d'oferir una gran cursa per a tots aquells runners que decidiu participar-hi.

El proper 5 de maig ens tornarem a trobar als Camps Elisis de Lleida per gaudir d'una de les curses més importants de Catalunya. Només cal que triïs la distància que vols correr: 10k i 5k. 

Pretenem omplir els principals carrers de la ciutat amb corredors/es, espectadors/es i grups de batucades i percussió, gaudint tots junts de la cursa. Et perdràs l'oportunitat de moure't al ritme que marcaran 3.000 corredors/es? No esperis més i anima't a ser un d'ells/es. El proper 5 de maig volem que els carrers de Lleida s'omplin de gent com tu, amb ganes de gaudir de la gran FESTA DEL RUNNING popular a Lleida.

Per poder participar a la CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA  has d'estar correctament inscrit. Amb la teva inscripció tindràs dret a participar esportivament en qualsevol de les dos curses, rebràs la samarreta obsequi, la bossa del corredor, avituallaments líquids (3 en la cursa de 10k i 2 en la cursa de 5k) i avituallament sòlid a l'arribada. 

Aquest any la sortida també estarà organitzada per calaixos de sortida, segons el temps que puguis acreditar en anteriors 10 k. És la forma més segura i eficaç per garantir-te sortir envoltat de gent que corren a un ritme molt similar al teu. I permetre que els que van més ràpid o més lents que tu, sortin davant o darrera teu, respectivament. 

 

Horari curses:

10k: a les 10h

5k: a les 10:20h