Imprimeix

T'agradaria participar en la CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA 2019 formant part dels voluntaris?

 La CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA busca gent com tu, amb ganes de participar en un esdeveniment de ciutat tan important com el nostre. Si lo teu no és córrer o malauradament no ho pots fer, t'oferim participar de la festa com a voluntari/a.

 

Estem convençuts que el voluntari és un pilar fonamental. I és per aquest motiu que us ho volem agrair, a través dels següents serveis:

- Samarreta tècnica 

- Bossa Wellcome del voluntari, amb productes dels nostres col·laboradors

- Dinar de germanor del diumenge 5 de maig (és necessari escriure a observacions que et quedaràs al dinar)

 

Dades del Voluntari / Datos del Voluntario
De conformitat amb la Llei 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida., Amb domicili al c / Victòria Kent, s / n, 25198 (Lleida), l'informa que les dades recollides passaran a formar part del fitxer responsabilitat d'Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, amb l'única finalitat de procedir a la inscripció en la competició CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA d'una manera efectiva.
En tot moment, haurà reconeguts els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició que podran exercitar-los en l'adreça dalt indicada o mitjançant l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
De conformidad con la Ley 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal, Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida., con domicilio en c/ Victòria Kent, s/n, 25198 (Lleida), le informa que los datos recabados pasarán a formar parte del fichero responsabilidad de Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, con la única finalidad de proceder a la inscripción en la competición CURSA BBVA CX BOMBERS LLEIDA de una manera efectiva.
En todo momento, tendrá reconocidos los derechos de acceso, rectificación, cancelación u oposición que podrán ejercitarlos en la dirección arriba indicada o a través de la dirección de correo electrónico Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com